photoshoot

Eternal Eclipse i Fredrikstad søker om:

Rekvisitter, leie av lokale, utstyr + diverse utgifter

 

Derfor skal vi støttes:

Eternal Eclipse er et lokalkjent band fra Fredrikstad. Vi består av 4 gutter som er veldig dedikerte til musikken vi spiller. Vi har spilt sammen siden 2010, og har kommet et stykke siden da. Vi har bl.a. sluppet EP, hatt en artikkel i Fredriksstad Blad, blitt spilt på radio, medvirket på et samlealbum, varmet opp for signerte band (Use Me, Sharing! Out Loud, etc), osv. Eternal Eclipse er å finne på Facebook med over 2200 likes, og på YouTube med over 20.000 visninger.

Vi skal nå skifte bandnavn og i den anledning slippe singel og musikkvideo. Singelen er allerede spilt inn, mikset og masteret. Lydmuren støttet prosjektet og sponset oss med gratis studiotid. Nå står musikkvideo for tur! Derfor søker vi 8.000 kroner i støtte til diverse utgifter. Vi har signert kontrakt med Lucky View om singel- og musikkvideoproduksjon. Lucky View har bl.a. produsert musikkvideo for artister som Jokr og Katastrofe. Singelen distribueres digitalt gjennom iTunes, Spotify, Vimp, Amazon, Hypersound og mange flere plattformer.

Vi har også fått en avtale med Fredrikstad Kino om å ha premierevisning av musikkvideo der. Så derfor har vi planer om å holde et stort rusfritt arrangement med mye presseoppmerksomhet fra både Fredrikstad Blad og Sarpsborg Arbeiderblad.

Musikkvideoen blir spilt inn i Fredrikstad, da gutta er veldig stolte av å være fra Plankebyen. Dette viser vi da ved å filme på forskjellige «locations» i Fredrikstad. Pengene vi eventuellt får i støtte går til rekvisitter, leie av lokale, transport, osv.

Vi søker om støtte for å eksponere det Fredrikstad har å by på til resten av Norge og verden! Vi håper på at prosjektet kan fremme Fredrikstad og det lokale miljøet.

  • Eternal Eclipse fikk 4.000 kr i støtte hos SpareBank 1.
  • Søknaden ble sendt inn 11. mai, 2012.